Potpisan ugovor o održavanju higijene stambenog i poslovnog prostora

0
119

Firma „DADA 06“ iz Laćarka novi je izvršilac usluge održavanja stambenog i poslovnog prostora.

U petak 30.9.2016.godine u prostorijama „Gradskog stanovanja“ d.o.o. u Sremskoj Mitrovici, potpisan je ugovor za firmom „DADA 06“ iz Laćarka o vršenju usluge održavanja higijene stambenog i poslovnog prostora na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Gradsko stanovanje uputilo je poziv za podnošenje ponuda svim firmama koje se bave održavanjem higijene stambenih i oslovnih prostora i najbolju ponudu ispostavila je firma „Dada 06“ iz Laćarka, koja će kao i sve druge firme koje u narednom periodu budu angažovane na različitim poslovima održavanja morati da garantuje za kvalitet svojih usluga, odnosno izvedenih radova“, priča Kovač.

S tim u vezi biće uvedene takozvane „čekliste“ koje će potpisivati ovlašćeno lice u svakoj zgradi. Firma koja bude vršile održavanje higijene u stambenim zgradama je u obavezi da nakon završenog posla Gradskom stanovanju dostavi potpisane „čekliste“ od stanara, odnosno ovlaščenog lica u svakoj od zgrada. Na tim „čeklistama“ stanari će moći da iznesu svoje primedbe, sugestije i eventualne žalbe.

Ova novina ne donosi nov namet građanima koji žive u kolektivnom obliku stanovanja i ove usluge će se naplaćivati u okviru tekućeg održavanja koje građani već plaćaju.